Camera Inspectie

Camera inspectie - S.O.S. Eric

Camera inspectie

Camera inspectie met behulp van verschillende technieken geeft S.O.S. Eric een totaalbeeld van de kwalitatieve toestand van het leidingstelsel van de riolering. Hierdoor kan bij regelmatig terugkerende problemen in het rioolstelsel de oorzaak nauwkeurig worden opgespoord door middel van uiterst moderne lekdetectie en rookdetectie middelen. De compleet uitgeruste inspectieploeg van S.O.S. Eric beschikt namelijk over geavanceerde camera- en detectietechnieken om de riolering te inspecteren. De inspectieploeg kan op die manier ook verborgen leidingen traceren en in beeld brengen.

Camera inspectie - S.O.S. Eric

Riool onderzoek met rapportage

Hierbij wordt het rioolstelsel digitaal ingetekend en worden de problemen visueel zichtbaar gemaakt. Op basis van dit maakt de inspecteur een rapport.

Hoe rioolprobleem op te lossen

Indien nodig kan de inspecteur jou adviseren hoe je het rioolprobleem kan oplossen. Indien je het probleem zelf niet kan oplossen kunnen wij jou hiervoor in contact brengen met één van onze partners (aannemer en/of loodgieter). Wij werken nauw samen met onze partners en proberen de werken uit te voeren met zo weinig mogelijk overlast en hinder.